Kosten

Tarieven

Het tarief voor dagopvang bedraagt €6,00 per uur. Dit is inclusief eten en drinken en exclusief luiers, billendoekjes en flesvoeding.
Het tarief voor schoolcontracten (contracten van 40 weken per jaar) bedraagt €6,50 per uur. Het tarief voor flexibele dagopvang is eveneens €6,50 per uur.

De tarieven voor buitenschoolse opvang kunt u bij mij opvragen.

Wat u zelf dient u mee te brengen naar Gastouderopvang BuitenGewoon leest u hier.

Gastouderopvang BuitenGewoon is geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang. Dit geeft u de mogelijkheid om KinderOpvangToeslag aan te vragen. Wilt u weten hoeveel toeslag u krijgt? Klik dan hier

Gastouderbureau

Ik ben aangesloten bij verschillende gastouderbureau’s, onder andere bij Bontekoe en ViaViela  Een gastouderbureau is een bemiddelaar tussen u als (vraag)ouder en mij als gastouder.  Het gastouderbureau controleert de opvang, voert inspecties uit en evalueert samen met u mijn gastouderschap om kwalitatieve ondersteuning te geven bij de opvang van uw kind. Tevens dragen zij zorg voor professionalisering van de gastouderopvang door het aanbieden van verschillende cursussen.  Het gastouderbureau brengt zelf bemiddelingskosten bij u in rekening.