Nevenactiviteiten

Ik werk niet alleen als gastouder maar ook als consulent voor wasbare luiers. Ook zet ik me in de voor de stichting Babyspullen. Ik heb een container voor  de inzameling van babyspullen bij mij thuis staan en organiseer inzamelingen op kinderdagverblijven in de omgeving.

Wasbare luiers

gastouder gastouderopvang BuitenGewoon Berkel Enschot Tilburg kinderopvang spelen leren ontdekken wasbare luiers nappys consult

De wereld van wasbare luiers is voor velen onbekend en ook nog eens onoverzichtelijk groot. Er zijn verschillende systemen, verschillende materialen en ook nog eens verschillende merken. Wil je graag wat meer informatie over wasbare luiers? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Onder het genot van een kopje thee of koffie leg ik je graag bij mij thuis alles uit en kun je gelijk de luiers zien. Een consult is helemaal gratis en er zijn ook geen verplichtingen. Ik krijg een vaste vergoeding per consult en ben dus niet afhankelijk van een koop van jou als klant. No pressure dus! 🙂

Stichting Babyspullen

gastouder gastouderopvang kinderopvang BuitenGewoon Tilburg Berkel-Enschot spelen leren ontdekken stichting babyspullen inzameling container inzamelpunt Met Stichting Babyspullen willen we de effecten van armoede op baby’s en jonge kinderen verminderen. We zamelen landelijk gebruikte en nieuwe babyspullen in en maken daar babystartpakketten van. Stichting Babyspullen verstrekt de pakketten via diverse instanties gratis aan (aanstaande) ouders in Nederland die het financieel moeilijk hebben. Wij vinden namelijk dat elk kind recht heeft op een goede start!

Daarom is op onze oprit een container te vinden van Stichting Babyspullen. Hier kunnen spullen in gesloten zakken gedoneerd worden. Twijfel je of je spullen wel geschikt zijn? Kijk dan voor de zekerheid even hier of neem contact met mij op.